[Ossm-members] сподели на мтв

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Nov 7 17:26:14 UTC 2007


Извесен Jane Teoharevski кој е avtor na emisijata "Bidi taka" koja se 
emituva sekoja sabota na prviot kanal na MTV, a glavno se bavi so mladite i 
nivnite "ventili" добил информации од Точка за „Сподели“ и сака да снима 
нешто.

Снимањето ќе биде утре. Веројатно ќе одам јас и уште некој. Не знам кога 
емисијата се прикажува во сабота, но добро би било некој да снима и после тоа 
некако на блог да го ставиме тоа.

Патем, ако сакај некој место мене да оди нека се пријави. :-)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list