[Ossm-members] lessig at ted

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Nov 7 06:43:50 UTC 2007


најновото видео на тед е на лесиг. 

(патем, според предлог програмата на 20ти требаше да пуштаме некои ствари од 
лесиг, но ако најдеме проектор може веќе наредниот вторник да го пуштиме ова 
предавање.)


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list