[Ossm-members] сподели на мтв

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Nov 7 20:53:50 UTC 2007


На сре, 2007-11-07 во 20:26 +0100, Новица Наков напиша:
> Jane Teoharevski,avtor na emisijata "Bidi taka" koja se emituva sekoja sabota 
> na prviot kanal na MTV,a glavno se bavi so mladite i nivnite"ventili"
> 
> нѐ покани да збориме за „сподели“. добро ќе биде некој да го снима ова и да го 
> ставиме на блог.
> 
> ако некому му се оди место „стандардните претставници“ нека се пријави.

Може некој да снима за на youtube? Ако нема никој тука, Новица пиши на
ossm-members кога се прикажува може ќе може да снима некој.
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list