[Ossm-members] сподели на мтв

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Nov 7 22:39:11 UTC 2007


On 11/7/07, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
>
> Може некој да снима за на youtube? Ако нема никој тука, Новица пиши на
> ossm-members кога се прикажува може ќе може да снима некој.
> --

МТВ има Youtube канал може ќе го стават тоа ако им се потенцира дека сакаме?


More information about the Ossm-members mailing list