[Ossm-members] Македонско огледало за OpenOffice

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Nov 11 13:21:08 UTC 2007


Сакав да симнам openoffice 2.3, ама гледам дека
ftp://ftp.linux.cz/ е паднат.

Дали има можност, покрај убунту огледалото, да се крене едно
огледало и за openoffice, ова примарно Владо во координација со Дамјан
го прашувам пошто најверојатно он.нет пак би го хостирале тоа.

Дополнително дали се води некој статистика (гугл аналитикс) за
посетата на убунту огледалото?

Мислам дека фали страница огледала на slobodensoftver.org.mk?

Што мислите за ова? Ако има неколку гласа за ќе ја ставам ама
ваљда откако ќе имаме повеќе од едно огледало :)

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list