[Ossm-members] Македонско огледало за OpenOffice

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sun Nov 11 15:32:24 UTC 2007


> Дополнително дали се води некој статистика (гугл аналитикс) за
> посетата на убунту огледалото?

гугл аналитикс работи со javascript во html страна која ја отвара BROWSER.

на ubuntu миррор-от 
нити се отвара некоја html страна, 
ниту пак некој browser го отвара, 
туку само apt-get ги симиња пакетите

(словенска антитеза ^) 
:)


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list