[Ossm-members] Македонско огледало за OpenOffice

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Sun Nov 11 17:25:50 UTC 2007


Ivan Stojmirov wrote:
> Владо, ставете некој apache web log analyzer на mirror.on.net.mk.
> Според број на unique хитови на Packages фајлот може да се изброи
> приближно колку луѓе го користат мирор сервисот.
Миророт е на lighttpd не е apache. Најдобар web log analyzer e 
webalizer, ама не знам дали ги подржува логовите од lighttpd. Глеам на 
страната на webalizer се спомнуват само логови од apache. Ќе пробам у 
секој случај.More information about the Ossm-members mailing list