[Ossm-members] дворак на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Nov 12 17:37:14 UTC 2007


инспириран од едно стриче за дворак тастатура (http://dvzine.org/ - али 
рикнато е) и со помош на дамјан ја препишав тастатурата за кирилица да биде 
според распоредот на дворак.

ако некој ја сака за да види како е, нека пише.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list