[Ossm-members] дворак на македонски

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Nov 12 18:33:42 UTC 2007


> инспириран од едно стриче за дворак тастатура (http://dvzine.org/ - али
> рикнато е) и со помош на дамјан ја препишав тастатурата за кирилица да биде
> според распоредот на дворак.
>
> ако некој ја сака за да види како е, нека пише.

release early, release often

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list