[Ossm-members] дворак на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Nov 15 19:27:21 UTC 2007


> Ај пробај како што треба да направиш, можда ќе добиеш поклон кириличен
> дворак за нова година од Дедо мраз.

Не верувам јас во дедо мраз. :-) 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list