[Ossm-members] задоцнети федора дискови

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Nov 17 19:12:04 UTC 2007


Дисковите од СФД со федора и опенцд конечно се препечатени и исправни.

Дополнителни информации за тоа кај може да се набави цд во скопје ќе има 
наскоро.

Тие што се надвор од скопје ќе можат да добијат едно или повеќе цд-а по пошта 
на нивен трошок.

Идеи за некое организирано делење се добредојдени.
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list