[Ossm-members] задоцнети федора дискови

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Sat Nov 17 20:46:15 UTC 2007


Што верзија на Федора има на дисковите ?

On Nov 17, 2007 8:12 PM, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> Дисковите од СФД со федора и опенцд конечно се препечатени и исправни.
>
> Дополнителни информации за тоа кај може да се набави цд во скопје ќе има
> наскоро.
>
> Тие што се надвор од скопје ќе можат да добијат едно или повеќе цд-а по пошта
> на нивен трошок.
>
> Идеи за некое организирано делење се добредојдени.
>
>
>
>
> --
> Новица
>
> http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
> http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
> http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
> Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
======================
Viktor Stojanovski
stojanovski.viktor at gmail.com
071 350 009


More information about the Ossm-members mailing list