[Ossm-members] задоцнети федора дискови

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Sun Nov 18 10:17:38 UTC 2007


On Nov 17, 2007 8:12 PM, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:


> Дисковите од СФД со федора и опенцд конечно се препечатени и исправни.
>

Одлично, одлично...

Идеи за некое организирано делење се
добредојдени.<http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members>
>

Дента на СФД Сашо од Инет спомна нешто заеднички да се организира некаков
„Федора ден" и на тој ден да се делат дисковите. Спомна дека се спремни да
ги покријат трошоците за организација. Сте направиле муабет за ова? Незнам
дали сеуште стојат позади оваа идеја.

-- 
Тони Костов
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071118/8b6f3948/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list