[Ossm-members] задоцнети федора дискови

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Nov 18 10:21:52 UTC 2007


> Дента на СФД Сашо од Инет спомна нешто заеднички да се организира некаков
> „Федора ден" и на тој ден да се делат дисковите. Спомна дека се спремни да
> ги покријат трошоците за организација. Сте направиле муабет за ова? Незнам
> дали сеуште стојат позади оваа идеја.

Па начелно се. Но ние треба да ги смислиме сите детали и да им предложиме.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list