[Ossm-members] kde i firefox otvaranje na linkovi

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Nov 18 21:04:50 UTC 2007


On Nov 18, 2007 6:54 PM, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> Ми се десил некој заеб.
>
> До сега без проблеми било кое УРЛ од кде ми се отвараше во фајрфокс. А сега
> нешто се обидува од /tmp да чита и не отвара УРЛ.
>
> Кај се местеше ова однесување?

Контролен центар ->Компоненти на КДЕ -> Избирач на компоненти

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list