[Ossm-members] kde i firefox otvaranje na linkovi

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Nov 18 17:54:02 UTC 2007


Ми се десил некој заеб.

До сега без проблеми било кое УРЛ од кде ми се отвараше во фајрфокс. А сега 
нешто се обидува од /tmp да чита и не отвара УРЛ.

Кај се местеше ова однесување?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list