[Ossm-members] задоцнети федора дискови

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Tue Nov 20 15:18:42 UTC 2007


Идејата е ок, но кажи колку ќе чини печатењето за да знаеме што да
> бараме/правиме
>

Гемиџи  би требало да знае за тоа тој ги правеше нашите.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071120/b359ffa8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list