[Ossm-members] задоцнети федора дискови

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Tue Nov 20 15:33:25 UTC 2007


Aleksandar Balalovski wrote:

> Појма неам колку плативме...6-8ден. беше.. Квалитетот беше среден, али може да 
> најдеме ласерско печатење каде нема да има „одлив“ на квалитет и се ќе биде 
> како што е замислено да изгледа, градиенти, сенки, бутур.... 
>
>   
До сега сум печател книги и дипломи во Polyesterday 
(http://www.polyesterday.com.mk/). Брзи се, но и квалитетни. Исто така, 
не се скапи. Незнам точно за која цена би го отпечатиле ова, но може да 
се распрашаме. Ако сепак се решиме да ги печатиме. Ќе треба да одбереме 
хартија, тип на печат, тираж... Се’ тоа влијае на цената.
> Али јас мислам дека нема потреба со секој диск да има прирачник. Ако веќе 
> сакате да се делат и прирачници за миграција, може да се растурат ~1000 
> прирачници прво низ Скопје, шо би чинело ~6000ден.
>
>   
Се согласувам. Немора да има има прирачник за секој диск. Ако правиме 
настан како СФД во Точка и Магор, бројот на посетители нема да биде 5000 
- тоа е сигурно.


-- 
Toni Kostov
More information about the Ossm-members mailing list