[Ossm-members] задоцнети федора дискови

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Nov 26 19:46:53 UTC 2007


дисковите од денес се во наша надлежност. :-)

кој сака нека се јави. и пишете по блогови и сл. да дознаат луѓе.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list