[Ossm-members] сподели на мтв

Ilija Iliev strumjan at gmail.com
Thu Nov 22 07:02:23 UTC 2007


On Nov 22, 2007 12:32 AM, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:

> смее на јубито да оди или не? :-)
>

Може да оди каде сакаш, но можеби е фер да се почека прво емитувањето :)

П.С. Целиот материјал го имам на ДВД. Ова што го линкав го качив колку за да
го имате. Контактирај ме за примопредавање на ДВД-то, поквалитетно е :)


-- 
Best regards,
Ilija Iliev

gsm: +389 77 575 175
tel:    +389 02 3217 450
http://top.net.mk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071122/3c8b5f41/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list