[Ossm-members] сподели на мтв

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Nov 22 14:39:16 UTC 2007


> Може да оди каде сакаш, но можеби е фер да се почека прво емитувањето :)

ОК. :-)

> П.С. Целиот материјал го имам на ДВД. Ова што го линкав го качив колку за
> да го имате. Контактирај ме за примопредавање на ДВД-то, поквалитетно е :)

Па во принцип не ми треба нешто посебно двд. Може на некое кино да го донесеш?

Инаку, баш би било добро некој од нас овде што има воља да го ремиска и 
монтира ова. Така ќе имаме и своја верзија. ;-)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list