[Ossm-members] Националната стратегија за унапредување на остварувањето на авторското право и сродните права

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Nov 22 14:34:56 UTC 2007Мин. за култура изработува оваква стратегија. Драфтот е тука: 
http://www.copyright.gov.mk/ 

Официјално е побарано од Слободен софтвер Македонија да даде свое мислење и 
како и обично секој од листава може да се произнесе, па да видиме дали може 
да собереме некои интересни ставови.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list