[Ossm-members] Националната стратегија за унапредување на остварувањето на авторското право и сродните права

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Nov 22 15:03:30 UTC 2007


> Мин. за култура изработува оваква стратегија. Драфтот е тука:
> http://www.copyright.gov.mk/

Copyright (c) all rights reserved не смее да стои на текстови од јавна
администрација.

Да бидат во public domain, блогираше ти мислам околу ова.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list