[Ossm-members] Лаптопи за поинтересна настава

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Nov 22 14:45:31 UTC 2007


On Nov 22, 2007 3:35 PM, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
> On Thursday 22 November 2007 15:31:03 Новица Наков wrote:
> > UNDP изигра како и секој. Слободен софтвер Македонија очигледно не е
> > доволно релевантна ни за слободен софтвер во Македонија.
>
> Па што правиме тогаш?

Па ќе се обидеме уште неколку пати, а после најверојтно
ќе си одиме на друго место, каде што ќе бидеме порелевантни секој посебно.

А 2с.мк, може и да престане да постои, очигледно никому не му
неопходна, а уште помалку потребна.

Ќе останат ебиветрите и игнорантните будали кои мислат дека ако
погрешно употребуваат заменски форми наместо вистинските зборови се
интелектуалци и релеванти фактори во ова зачмаено општество да бидат
нивна потпора и референца.

Нејсе. Ако така треба да биде, која е па нашата маленкост да им го
руши тој прекрасен потемкинов свет.


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list