[Ossm-members] Лаптопи за поинтересна настава

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Nov 22 17:47:27 UTC 2007


On Nov 22, 2007 3:51 PM, Toni Kostov <toni.kostov at gmail.com> wrote:
> Мислам дека нема потреба од фрустрации. Неинформираните грешат од што
> незнаат. Тоа може да ни биде само поттик да се заангажираме и да ги
> информираме.

Еве колку биле „неинформирани", документот е закачен на веста.

http://www.slobodensoftver.org.mk/vesti/olpc_vo_makedonija

Ние потрошивме, време што можеше да го донираме во заедницата,
но практично го изгубивме пошто немаше никаков ефект, ниту резултат.

Колку да се знае. :)

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list