[Ossm-members] wrt54g

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Mon Nov 26 12:16:02 UTC 2007


Здраво,

Имам дома рутер wrt54g и некој и покрај тоа може да си чепка по мојот 
компјутер. Така да.. Помагајте другови...
Значи сум на pclinuxos, ако отворам 192.168.1.1 и со точен пасворд ми 
отвара бела страна.
More information about the Ossm-members mailing list