[Ossm-members] сподели кино на 28ми во среда

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Nov 26 16:59:05 UTC 2007


> http://spodeliznaenje.blogspot.com/2007/11/206-156-281107-20.html

сепак не. точка била зафатена на 28 од 20ч. имаме опција да одиме од 18, да 
одиме во четврток, или другата недела.

предлози?


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list