[Ossm-members] сподели кино на 28ми во среда

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Mon Nov 26 17:38:41 UTC 2007


On Monday 26 November 2007, Новица Наков wrote:
> предлози?

нема да може и четврток пошто имаат кк настан врзан со е-општество.

јас гласам за идната недела


More information about the Ossm-members mailing list