[Ossm-members] сподели кино на 28ми во среда

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Nov 26 17:45:52 UTC 2007


дарко вика дека не знаел за другата недела дали ќе може. така што одиме во 
среда од 18ч.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list