[Ossm-members] wrt54g

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Nov 26 19:50:05 UTC 2007


Aleksandar Josifoski wrote:
> тоа некој го прави преку длинк модемот на адсл од мт. (сум на адсл 10). 
> Имаше на news групите некои совети околу проблемов, некој имаше напишано 
> дека firmware најубаво да се стави да не е од линксис.. Ај ако некој 
> знае подетално што треба да се направи околу тоа.
> 
> _______________________________________________

Стави си openwrt firmware (linux).
http://openwrt.org/
http://en.wikipedia.org/wiki/OpenWrt
Во секој случај, ставил не ставил openwrt, читај што ти напиша Арангел.More information about the Ossm-members mailing list