[Ossm-members] Дискови на саем

Jordanka Petrushevska jocika at gmail.com
Wed Nov 28 12:35:04 UTC 2007


PSM Inkubatorot kade sto e smestena Malina Net ke ima svoj stand, i ke ima
flaeri od site firmi, voedno i od Malina koja se zanimava so foss. Ako
sakate mozeme tamu da ostavime nekolku parcinja za delenje.


Pozdrav,
Jordanka

On Nov 28, 2007 1:03 PM, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:

> Во четврток после презентацијата на Миша на e-Society иам план да одам на
> саем
> да растурам ~200 дискови. Ако некој сака да помогне можеби ќе растуриме и
> повеќе дискови, што би било кул.
>
> Федора 7 патем. И плус прирачници „Вистинскиот потег" од необновената
> верзија
> пошто не стигнав да испечатам од новата корегирана.
>
> Хм..и некој ако има идеја за тоа каде, што, како, е најдобро да се делат
> дискови нека каже. Јас мислев на влезот од саемот да направам заседа :)
> Лани
> бевме во халите и поделивме исто 200тина Убунту, али бевме 4-5 души..исто
> ќе
> направам и флаери.
>
> see ya
>
>
> --
> http://blog.gemidjy.info
> http://wiki.lugola.net - your future!
> Member of Lugola (www.lugola.net)
> GnuPG: 9C1CC804
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071128/d43e41e8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list