[Ossm-members] сподели кино започнува....

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Oct 1 14:05:52 UTC 2007


> Глиша пошто е доволно фин ќе одговори сеа со детали како најдобро да
> се справиш со теткиците на ФЕИТ.

Па понизно. ;)

Прво треба да му го дадете новото писмо од Бучковска на Ајет.

Треба да имаш индекс со тебе кога ќе го зимаш (може ќе треба да го
оставиш), тоа треба да биде пред 20:00 (теткиците се веќе на пат во
20:00). Го зимаш долу од библиотека навечер, го оставаш утре оцабајле
во студентска архива (први спрат). Кога зимаш зимај од старите со
чантичка што се, и не заборавај продолжен да им земеш.

Теткицата во архива е културна. Таа во библиотека не толку многу, ама
ќе се навикнеш. :)

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list