[Ossm-members] сподели кино започнува....

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Oct 1 14:22:11 UTC 2007


> Теткицата во архива е културна. Таа во библиотека не толку многу, ама
> ќе се навикнеш. :)

Ете.
Ајет дали си спремен да ја превземеш оваа одговорност и да градиш
пријателски и понизен однос со теткиците на ФЕИТ ;)?

Поздрав,

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list