[Ossm-members] сподели кино започнува....

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Oct 1 15:29:08 UTC 2007


> инфо за тие што не беа -точка беше исполнета со публика :)
>
> да правиме секоја недела кино кога веќе знаење ќе доцни?

Сега за 2-ри што ќе се прави? (т.е. за утре)
Пошто феит очигледно нема да биде спремен за утре, може во точка да идеме ... 
Уствари (додека го пишувам ова) го договорив Дарко комуникации да го донесе 
неговиот wrt54gl рутер да го флешуваме со OpenWRT или DD-WRT и ќе видиме 
зашто неговиот macbook не го препознава истиот...

Ете мини-СподелиЗнаење ... Точка, 20:00 


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list