[Ossm-members] сподели кино започнува....

Ajet Ibraimoski aibraimoski at gmail.com
Mon Oct 1 22:52:01 UTC 2007


OK нема проблем.
Утре, т.е веќе денес, нема да има сподели знаење?
А во точка ќе има сподели кино?
Кога ќе се видиме ќе напрајме пак муабет за проекторот. Ама не е ништо
комплицирано. Таа од архива е супер, ќе и купам едно Браво кафе и нема гајле
да имаме. Така за БЕСТ правевме, така и сега.
Поздрави.

On 10/2/07, Misa Popovik <popmisa at gmail.com> wrote:
>
> On Monday 01 October 2007, Дамјан Георгиевски wrote:
> > OpenWRT или DD-WRT
>
> И мене не ме заборавајте... малце потфат ќе биде да се флешува мојот пошто
> неистапкана територија е... Asus 520gu
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
Not every shadow is dark!
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071002/138b673e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list