[Ossm-members] сподели кино започнува....

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Tue Oct 2 07:19:44 UTC 2007


On 10/2/07, Ajet Ibraimoski <aibraimoski at gmail.com> wrote:

> Таа од архива е супер, ќе и купам едно Браво кафе и нема гајле
> да имаме. Така за БЕСТ правевме, така и сега.


199 Пријави корупција!
Македонија без корупција!


Поздрав,

Тони Костов


More information about the Ossm-members mailing list