[Ossm-members] spodeli kino 9.10.07

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Wed Oct 3 13:02:45 UTC 2007


Дечки,

Една група луѓе сакаат да направат настан во Точка за некоја годишница
од смртта на Че составен од проекција и дискусија на 9.10.2007 вторник
а бидејќи е тоа термин за Сподели Кино не прашаа дали може да им
излеземе во пресрет.

Јас и Новица мислиме дека е добро да им се излезе во пресрет, но
некако и тоа да биде означено како СподелиКино ... т.е како
СподелиКино + дружината што го организира настанот за Че.

Што мислите виде?

-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list