[Ossm-members] За македонцките работи

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Oct 4 06:59:26 UTC 2007


Дамјан Георгиевски напиша:
>> У иднина кога ќе почнат досадните грцишта да гњават по форуми и
>> коментари за некоја вест од Македонија, само пуштете им го овој
>> документарец спонзориран од грчката влада во 70-тите :-)
>>     
>
> Може не сфатив .. ама ова нели збори за античките македонци ?
>
>
>   
Да де. И објаснува дека античките македонци не биле грци туку освојувачи 
на Грција, варвари од север.More information about the Ossm-members mailing list