[Ossm-members] За македонцките работи

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Oct 3 17:11:32 UTC 2007


> У иднина кога ќе почнат досадните грцишта да гњават по форуми и
> коментари за некоја вест од Македонија, само пуштете им го овој
> документарец спонзориран од грчката влада во 70-тите :-)

Може не сфатив .. ама ова нели збори за античките македонци ?


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list