[Ossm-members] За македонцките работи

Marko mark0d0da at gmail.com
Thu Oct 4 18:23:15 UTC 2007


On Thursday 04 October 2007 02:16:42 Aleksandar Balalovski wrote:
> Користеле Linux? Ако не, не гледам што бара порака со политичка конотација
> на листава. Грци, Македонци, Комунисти, ВМРОвци, што е битно?

Како не користеле линукс бе? Ти си читал за влијанието на интернетот за време 
на Александар Македонски?


More information about the Ossm-members mailing list