[Ossm-members] За македонцките работи

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Mon Oct 8 17:01:23 UTC 2007


On Thursday 04 October 2007, Aleksandar Balalovski wrote:
> Ако не, не гледам што бара порака со политичка конотација на
> листава.

Освен што се сложувам дека дискусијата беше промашена :-) , не гледам дека 
нешто е многу важно да се измодерира кон прекинување.

А ако ја извадам од контекст реченицата, тогаш неможам да се сложам затоа што 
многу од работите што ги прави заедницата се со политичка конотација...


More information about the Ossm-members mailing list