[Ossm-members] linux.net.mk TODO

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Oct 10 20:31:40 UTC 2007


На сре, 2007-10-10 во 21:26 -0700, Marko напиша:
> Би било супер доколку може галеријата да се врати и да се подобри интерфејсот 
> за праќање слики пошто стариот беше нефункционален

Галеријата нема да ја враќаме пошто нема поента, целта на сајтот е вести
и ресурси (врски) до останатите активности на заедницата.

Btw, други коментари оставајте под задачата.
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list