[Ossm-members] Идеи за СЗ 2.03

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Oct 15 16:46:37 UTC 2007


> Идејава ми дојде кога гледав на викито на убунту за кои се ќе прават
> Убунту рилис партија,

линк нешто од ова?

треба да се регистрира и мк тим?


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list