[Ossm-members] Идеи за СЗ 2.03

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Mon Oct 15 17:42:35 UTC 2007


> Наредното кино и така е дури другата недела, а убунтуто излегува оваа недела 
> нели?

Да, Ubuntu GustyGibbon 7.10 излегува во Четврток (18 Октомври 2007). Но
не е стриктно одредено да се прави Ubuntu Release Party. Може било кога,
всушност. :)
More information about the Ossm-members mailing list