[Ossm-members] Не кде-апликации не се појавуваат во кмени под Арч

Marko Doda mark0d0da at gmail.com
Tue Oct 16 03:50:57 UTC 2007


Апгрејдував арчот вчера и сега во кменито ги немам не-кде апликациите 
(firefox, psi, amsn ...) пробав со update-desktop-database -v ми дава 
http://paste.lisp.org/display/49209 , пробав и со update-mime-database пак 
несакаше, па ако некој знае шо како нека каже :)


More information about the Ossm-members mailing list