[Ossm-members] Идеи за СЗ 2.03

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Oct 16 12:13:54 UTC 2007


On 10/16/07, Vlado Peshov <vlatkop at gmail.com> wrote:
> Ова програмче е многу подобро од UCK бидејќи скоро целиот процес на
> custом-изација на Убунту iso е автоматизиран:
>
>  http://reconstructor.aperantis.com/index.php
>

Не ми се допаѓа овој момент
http://reconstructor.aperantis.com/gallery/images/r_live_customization_apt.png
Ѕирни го она: NOTE: Will replace the current repositories

Добро е што може да се конфигурираат демоните и програмите
што се стартуваат на подигање.

Инаку остатокот сликичките и темите може и на рака да си го средиш.
Нели сме хакери ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list