[Ossm-members] Идеи за СЗ 2.03

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Oct 16 23:24:12 UTC 2007


On 10/16/07, Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
> On 10/16/07, Vlado Peshov <vlatkop at gmail.com> wrote:
> > On 10/16/07, Jovan Kostovski <chombium at gmail.com> wrote:
> > > Нели сме хакери ;)
> >
> > Не сме сите хакери, башка сите нејќат да бидат хакери. :)
>
> To hack is to differ! ;)

Баш така. Кој не знае или не сака да си ги валка рацете
ќе го замоли другарчето и ќе го почасти нешто (пиво+сендвич
е најмалата тарифа) :)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list