[Ossm-members] Идеи за СЗ 2.03

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Oct 15 14:43:22 UTC 2007


> Незнам колку има планови за следното (2.03) СподелиЗнаење, ама јас имам
> идеја и планирам да ја кажам.

Наредното кино и така е дури другата недела, а убунтуто излегува оваа недела 
нели?


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list