[Ossm-members] ден на идеи... 20.окт

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Oct 16 23:47:28 UTC 2007


On 10/17/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> владава има ден на идеи и ќе биде на терен цел ден на 20.
> може сакате да ги спамираме сандачињата со идеи за слободен софтвер/отворени
> стандарди?
>
> занимација за викенд? :-)

+1
count me in :)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list