[Ossm-members] ден на идеи... 20.окт

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Oct 16 22:47:16 UTC 2007


владава има ден на идеи и ќе биде на терен цел ден на 20. 

може сакате да ги спамираме сандачињата со идеи за слободен софтвер/отворени 
стандарди?

занимација за викенд? :-)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list